fredag den 19. februar 2010

Silkeskjorten

Som jeg tidligere skrev, så var shoppingguden med mig i dag. Jeg har før kigget på en silkeskjorte fra H&M, den var sat lidt ned i deres webbutik, men ikke nok til at jeg kunne tage mig sammen. Jeg havde lidt håbet på, den kom på udsalg her i janaur, men det gjorde ikke umiddelbart. I dag hang den der så med 50% rabat (nok fordi de skulle havde plads Sonia Rykiel), og så var der jo også lige 20% clubrabat, så den gik fra 350kr til 140kr, og så hapsede jeg den selvfølgelig! Den hænger til fuld pris i den lokale H&M, men sådan er det åbennbart bare... Som I kan se, er den gennemsigtig (med på den fede måde!) så jeg skal nok have noget under også overvejer om der skal nogle sorte knapper på i stedet for de lyse. Farven er nok en blanding mellem de to billeder. Nå så må det vist være nok H&M for i dag ;)


Billede fra shop.hm.com


9 kommentarer:

 1. Ej den havde jeg ellers lige købt! Til fuld pris! Men pyt, den er jo super lækker

  SvarSlet
 2. Signe, øv hvor typisk! Men ja, den er lækker, vi bliver fine ;)

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Du er så vanvittigt god til at finde gode udsalgskøb! Streetcred til dig!
  //Katarzyna

  SvarSlet
 4. Hvor fandt du den henne? Den kunne jeg da også tænke mig :D

  SvarSlet
 5. Katarzyna: Takker, det er også noget, jeg sætter en ære i ;)

  Advo: Jeg fandt den i den store H&M på Strøget i Århus. Jeg ved ikke, om den er på udsalg andre steder, det er jo ikke til at finde ud af længere...

  - Vibeke

  SvarSlet
 6. ^det var da dejligt. Den ser fin ud. Mit problem med transparent tøj er bare, hvad man skal have på indenunder. Hm.

  SvarSlet
 7. Beam: ja det kan være lidt svært, men umiddelbart er denne god med en enkelt tank top under. Jeg vil enten bruge hvid eller sort.

  - Vibeke

  SvarSlet
 8. Tusind tak, Vibeke! Jeg kommer nok ikke forbi Århus (bor i Gentofte :P) men jeg vil da kigge om den ikke er på udsalg andre steder.

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.