søndag den 7. marts 2010

Alternativet er måske værre?

Jeg faldt lige over nedenstående sølvpailletbukserdragt fra ASOS, der var sat ned til £18. Jeg tror, jeg ret ofte drages af tøj, der er alt for meget, men jeg ender sjældent med at købe det, fordi jeg ikke kan se anvendeligeheden i tøjet. Dette resulterer så også i, at jeg nogle gange kommer til at sige, "hvorfor står man ikke lige og mangler en sølvpailletbuksedragt?". I dag svarede kæresten så, at det måske var værre, hvis man faktisk stod og manglede sådan buksedragt, og det tror jeg, at jeg må give ham ret i. Medmindre der er en udklædningsfest om hjørnet, så skal man nok rimelig langt ud for ligefrem at mangle en buksedragt af sølvpailletter. Så i stedet for at købe den, vil jeg trøste mig med, at jeg ikke er kommet så langt ud endnu. Så kan man jo håbe på, man bliver excentrisk når man bliver gammel.

Billede fra asos.com

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.