lørdag den 27. marts 2010

Fællesmængden

Der er nok kun to ting disse kjoler har tilfælles, det ene er at de begge har draperinger, dog den ene vandret og den anden lodret. Den anden ting er at jeg gerne vil have dem. Jeg synes begge er rigtig fine og ville være godt til sommer. Jeg elsker den støv grønne farve og guld lynlåsen (og at den er i silke) ved den venstre og jeg er meget facineret af printet og så synes jeg også der er noget legende over den. Den første er fra Topshop og koster £38, den anden er fra H&M og koster 249kr.


2 kommentarer:

  1. Åh den fra H&M kender jeg godt. Den er faktisk i butikkerne pt. Jeg synes dog lidt den mangler noget "kant" .. men den sidder vildt flot på og komplementerer kroppen flot.

    SvarSlet
  2. Sannie: jeg har også set den i blå men ikke i lilla desværre...

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.