tirsdag den 2. marts 2010

Forsinket og lidt blind

Åh, jeg troede lige, at jeg var blevet rask, men så stødte jeg ind i noget tøsne på vejen hjem og blussede både feber og hoste op igen, så i morgen tager jeg det roligt. Nå men, det, jeg ville skrive om, var denne fine pailletjakke fra H&M. Den er langt fra en nyhed og ligger faktsik under sale, men jeg tror bare, jeg er blind overfor ting, der er alt for dyre. Jeg ville aldrig give 1129kr for den, som den kostede oprindelig kostede, jeg vil nok heller ikke give 599kr, som den er sat ned til nu, men den er helt klart mere inde for rækkevidde, og hvis den blev sat yderligere ned, kunne jeg godt hoppe på den.


billede fra shop.hm.com

4 kommentarer:

 1. Det ville jeg godt nok heller ikke give for en pallietjakke! Så derfor glæder jeg mig over at jeg for nogle uger siden fandt en på udsalg hos Dorothy Perkins, som var sat helt ned til 90kr. Så var jeg glad ;)

  God bedring og tak for god blog!

  SvarSlet
 2. Ha - den går jeg også og lurer på!

  God bedring med dig, Vibeke - det lyder som om du er hårdt ramt af sygdom denne vinter. Jeg føler med dig....

  Kh
  Mette

  SvarSlet
 3. Den er altså simpelthen også bare SÅ fin.

  Jeg er en klovn til at få kigget inde på H&Ms online side, så hvis du opdager, at den bliver sat mere ned, så sig endelig til :-P

  SvarSlet
 4. Line F: ja Dorothy Perkins har nogle gode tilbud :)

  Mette: Så må vi håbe, den bliver sat mere ned ;) Ja, det har været en hård omgang, jeg håber det er ovre nu.

  Lisbeth: bare rolig, der skal nok komme et indlæg, hvis den bliver sat ned ;)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.