søndag den 28. marts 2010

Hvide kjoler

Ja, jeg skal altså ikke konfirmeres, men jeg kunne godt tænke mig en hvid kjole her til sommer. Jeg aner bare slet ikke, hvordan den skal se ud. Lige nu er jeg mest til den lange hvide, der er fra Boohoo, men jeg kan ikke finde ud af, om den bliver for romantisk. Den modsætning er nok den stramme sporty kjole fra Topshop, der er lidt fremtidsagtig og ville nok være fin med super stramt hår, men er det mig? Den sidste kjole er fra Rare, og jeg er ret vild med gudindelooket, men flade sandaler og guldsmykker. Jeg er dog lidt i tvivl, om jeg ville blive træt af hele det dér one shoulder. Nå men nu er jagten sat ind, og "hvid kjole" er kommet på min nyoprettede ønskeliste, så må vi se, om den bliver der.

Billeder fra rarefashion.co.uk - topshop.com - boohoo.com

4 kommentarer:

 1. er selv (igen) på jagt efter en hvid sommerkjole, men det har jeg været de sidste 2 - 3 år uden held. synes det er virkelig svært at finde en som ikke er gennemsigtig! derudover vil jeg gerne have en der er taljeret, men igen virker det bare umuligt.

  SvarSlet
 2. Betina: Orv ja, det kan jeg godt huske. Det med gennemsigtigheden er et stort problem, synes jeg, det ville nok være lidt et sats at købe den over nettet. Jeg ville også foretrække noget taljeret.

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. ^forstår virkelig ikke at det kan være SÅ svært at lave en hvid kjole der ikke er gennemsigtig. underkjole anyone? :D ja, det ville være nemmest at købe en irl, men synes bare udvalget er så ringe.

  SvarSlet
 4. Betina: Jeg har tænkt præcis det samme!

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.