mandag den 1. marts 2010

Mandagsfest

Det er mandag, jeg er syg (heldigvis ikke så syg som i går), da jeg vågnede sneede det og min plan for i dag er at rydde op. Derfor har jeg valgt at holde mandagsfest, jeg fik smoothies til morgenmad, lavede grøntsagslagsagne til frokost og der er god musik på anlægget. Og så er der jo lige tøjet; jeg tog de fine prikkede strømpebukser fra H&M på sammen med min velourkjole fra Bikbok og syntes selv, jeg lignede mere fredag aften end mandag formiddag. Desværre frøs jeg lidt, så nu ved jeg ikke hvad jeg ligner. Det hjælper dog stadig på humøret.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.