søndag den 14. marts 2010

Muffinskatastrofe

Ja, jeg ved ikke lige, hvornår bloggen gik hen og blev en madblog, men det er tydeligvis ikke en god én af slagsens. Jeg ville bage nogle moccamuffins, men de endte i en katastrofe. Jeg ved ikke, hvor jeg skal starte. Hmm, det værste var nok, at der var for meget dej, hvilket betød, at det mere lignede én kage i stedet for tolv muffins, da jeg tog dem ud af ovnen. Det var meget kaotisk, og jeg fik desværre ikke taget et billede af det. Derudover smager de ikke af særlig meget, og da slet ikke af mocca, de er heller ikke særlig søde, jeg forsøgte at redde dem med noget kaffeglasur, det hjalp da også lidt, men jeg er virkelig ikke verdensmester i glasur...Sidst men ikke mindst skulle der fuldkornshvedemel i, det virker bare helt helt forkert. Måske skulle jeg bare holde mig til at finde budgetfund?PS. De ser jo næsten anstændige ud på billedet, det er de ikke...

2 kommentarer:

  1. Så den hjemmeside, du havde fundet "Joy of baking" holdt ikke hele vejen? :-) - du må vel bare op på hesten igen og prøve en anden opskrift - husk - "øvelse gør mester"! De ser nu altså ikke så slemme ud - og mokkaglasuren har en meget appetitvækkende farve.

    SvarSlet
  2. Anne: Jo, jeg er nu ret glad for den ellers. Jeg tror deres muffinforme er større. Normalt plejer det at gå en del bedre ;)

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.