mandag den 29. marts 2010

Vild fødselsdagsfest hos the Outnet

The Outnet har valgt at fejre deres 1 års fødselsdag med et vildt udsalg, hvor alting koster £1. Ja, er det ikke lidt vildt? Ddet sker d. 16. april. For at kunne have glæde af det ekstreme udsalg skal man tilmelde sig her. Man vil så på et hemmeligt tidspunkt d. 16. april modtage et link til udsalget. Jeg har tilmeldt mig, jeg har dog lidt på fornemmelsen, at det bliver for kaotisk til, jeg får købt noget, men det skal da prøves, og til den pris er det jo svært at sige nej.

Billede fra theoutnet.com

2 kommentarer:

  1. Jeg har også fået mailen og tilmeldt mig - forventer dog siden bliver helt umulig at få adgang til.

    SvarSlet
  2. Ja, mine håb er heller ikke store...

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.