fredag den 23. april 2010

24år

Så blev jeg lige 24, det er gået stærkt. Jeg har også haft lidt små travlt i dag. I morges fik jeg morgenbrød af kæresten, og i nat fik jeg gaver og fødselsdagssang, det var hyggeligt. Nu er jeg i toget på vej "hjem" til Kbh, og i morgen står den på familiefødselsdag. Jeg synes lige pludselig, jeg er blevet gammel. Jeg kan godt huske min 14 års fødselsdag, der var jeg i sommerhus med mine forældre og vejret var fantastisk, jeg fik bl.a. en mascara i fødselsdagsgave. Kan du huske din fødselsdag for 10år siden?

15 kommentarer:

 1. Jaa tillykke :D Endnu en april-pige :D

  SvarSlet
 2. Tillykke, Vibeke! Solen skinner pt. i København - det kan du så tage æren for :)

  SvarSlet
 3. Tillykke må din dag blive fantastisk! ;)

  SvarSlet
 4. Tillykke! Jeg har det også lidt mærkeligt med, at jeg bliver 24 næste gang.. det lyder jo så voksent! Og jeg føler mig ikke lige så voksen altid.
  Du må da lige fortælle hvad du har fået af kæresten - er nysgerrig :)
  - Rebekka

  SvarSlet
 5. Tak skal I have :)

  rijaH: ja vi er vist et par stykker :)

  Maria: Jeps det er mig ;)

  Rebekka: Det er noget god musik, men det kommer senere :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 6. tillyyykke:D.
  har liidt svært ved at huske min 3 års fødselsdag, men altså..? ;)

  SvarSlet
 7. Jeg kan faktisk godt lide at blive ældre, bliver ogsa selv 24 her d 6 maj, så det er lige om lidt. Synes man bliver behandlet på en måde jeg godt kan lide, når man er lidt ældre end man f.eks. blev behandlet på da man var 16-17 år.. Jeg føler folk tager en mere seriøst..
  Men tillykke med dagen :)

  SvarSlet
 8. Tillykke med dagen :) Håber den har været god.

  SvarSlet
 9. Tillykke med dagen min skønne 24 årige veninde :) Håber du er kommet godt til København og glæder mig til at fejre dig i morgen! Ha' en skøn aften med familien, Kæmpe fødselsdagsknus fra Solsikken

  SvarSlet
 10. Tillykke med dagen :)

  Underligt nok så er det ikke min fødseldag for 10 år siden der står tydeligst og det var endda min 18 års dag.
  Har andre fødseldage der står tydeligere i hukommelsen.

  Håber at du har nydt dagen til trods for det knap så pæne vejr der var det meste af dagen (her i KBH knap så pæne vejr)

  SvarSlet
 11. Mange tak piger :)

  Anne Louise: hehe, nu føler jeg da slet ikke gammel ;) SSå må vi se om du kan huske de 14års fødseæsdag om en ti års tid

  Lise: ja du har ret, men jeg synes bare det går stærkt, jeg synes lige, jeg var 21 og bum så er der gået 3år! Nå, men jeg har ikke travlt ;)

  Solsikken: Tak sweetie, hvor er du sød! :)

  Scient: Jeg kan huske det regnede da jeg fyldte 18... og så kan jeg huske om morgenen da jeg fik pengene til et kørekort :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 12. Nix, for da var jeg 4½ ;)

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.