mandag den 19. april 2010

En enlig svale

Svaler er jo blevet store, og jeg synes også, de er fine. Derfor overvejer jeg også en fin lille halskæde med en enlig svale. Den koster ca 25kr inkl fragt og kan købes hos denne sælger.


4 kommentarer:

 1. Den er også super fin - og man aldrig få for mange halskæder! Dessuden er svaler jo mega hotte pt., så go' for it! ;o)
  Knus fra Maria.

  SvarSlet
 2. var det ikke noget med, at du skulle hold elidt pause fra ebay? :b
  ej. halskæden er super fin.

  SvarSlet
 3. Du opfylder alle mine ebay bønner :D

  SvarSlet
 4. Maria: ja det er rigtigt, men som Nora også skriver, så var det meningen, at jeg skulle holde mig lidt væk fra ebay...

  Nora: ja ja, jeg ved det godt, jeg kigger også bare ;) og deler det med jer andre, hvis I nu ikke havde sådan et forbud :)

  Anna: Det er jeg glad for, det hjælper også lidt at jeg kan lokke andre i fordærv når nu jeg slev prøver at lade være :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.