onsdag den 7. april 2010

Endnu en sort (maxi)kjole fra H&M

Sorte kjoler fra H&M er virkelig min svaghed, og derfor skulle jeg ikke tænke så meget over det, da jeg stod med denne kjole i prøverummet. Jeg er vild med snittet, jeg er vild med længden på ærmerne, jeg er vild med at det er en maxi, jeg er vild med lynlåsen bag på, jeg er vild med stoffet og så er jeg vil med prisen - 179kr. Mums!

Det passer mig desuden godt, at der kommer en ny kjole i klædeskabet, da jeg må erkende, at en af mine sorte H&M kjoler, der var 3 år gammel, er blevet for fnuldret. Så nu er der kommet en erstatning.5 kommentarer:

 1. hvor gad jeg godt have en maxi kjole! :p
  har bare ingen anelse om hvordan man styler sådan en :p
  din er rigtig fin ;)

  SvarSlet
 2. Rosa: tak. Jeg tror, jeg skal have en på i weekenden, så kan du se hvordan, jeg vil style den :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Hejsa jeg faldt lige over din blog, da jeg søgte efter den skønne sorte maxi kjole fra H&M.
  Jeg kunne vel aldig få dig til at købe en i en str 36 til mig, og så sende den?
  Så kan jeg overfører nogle penge til din konto :)

  Mvh Line 20998713

  SvarSlet
 4. Hej Line. Jeg skal nok kigge efter den, men det bliver nok først tirsdag, da jeg er syg. Send en mail til discountliv@gmail.com, så skriver jeg til dig, hvis jeg finder den.

  - Vibeke

  SvarSlet
 5. Det er hermed gjort!
  god bedring og tusind tak

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.