mandag den 12. april 2010

Et kommende DIY-projekt

I dag kom posten med en pakke til mig (faktisk to, men en ting af gangen). Inde i den var et par chokoladebrune læderbukser. De er et par numre for store, og meningen er, at jeg vil lave dem til højtaljede posede shorts, lige nu er jeg dog lidt ærgerlig over, at de er for store, for de er så bløde og lækre. Jeg er lidt spændt på om det kommer til at lykkedes, men ellers er de købt på ebay for 70kr, så det går nok. Måske kunne man lave nogle smykker af det overskydende læder?  

4 kommentarer:

 1. Glæder mig til at se resultatet! Lyder fedt :)

  SvarSlet
 2. Anna: det gør jeg også, men jeg skal vist lige blive rask, før jeg går i gang, ellers bliver det helt sikkert ikke vellykket ;)

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Tror sagtens at du kan lave smykker af det overskydende stof ;o)

  Glæder mig meget til at se de færdige shorts i hvert fald!

  SvarSlet
 4. Belinda: Det lyder godt, der er vist også nok at gå i gang med :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.