søndag den 11. april 2010

I går...

... stod den i den grad på venindedag. Tøserne kom kl 14. Jeg havde bagt en noget mislykket chokoladekage (den smagte meget godt), Solsikken havde slæbt sin smarte kaffemaskine med hele vejen fra den anden side af gaden, Mormor (kalder vi hende) var gået helt amok og både lavet et kæmpe bjerg frugtsalat, lækker råcreme og så havde, hun da også lige bagt en super lækker cheese cake, Julie havde taget pålæg og smør med (vi var hjemme hos mine forældre, der stort set har været i sommerhus fra før påske og først kommer hjem igen i næste uge, så der er ingenting i køleskabet) og så havde dejlige Pernille både nybagte boller, asti og lækkerbisken på 5 mdr, der går under navnet William med (ham spiste vi dog ikke) . Så blev det ellers sladret og svadret, spist en masse mad og William blev sendt på omgang. Kl 18 var der opbrud, men 2 timer senere smuttede Solsikken  og jeg over til Pernille, hvor det var meningen,  vi skulle bestille take out, men vi var stadig så mætte, så vi endte med at droppe det. Jeg var først hjemme igen kl halv tolv. Så det blev lige pludselig en lang dag.  De er så dejlige de tøser.

4 kommentarer:

 1. Lyder super hyggeligt, kan se ud fra billedet at kaffemaskinen må være en nespresso, så har i fået god kaffe!! :)

  SvarSlet
 2. Hehe, den er nemlig, det er super lækkert :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Der intet bedre end venindehygge.

  SvarSlet
 4. Samano: det er nemlig rigtigt!

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.