tirsdag den 13. april 2010

Joggingbukser

Ja, vi kan starte med at kalde en spade for en spade, for lige meget hvor meget Føtex skriver det, så er disse ikke haremsbukser men joggingbukser. Jeg tænkte, jeg ville kaste mig ud i det og prøve dem, men jeg ved altså ikke rigtig, om jeg synes, det holder. Derfor er der også heldigt, at de har kostet 30kr, og det går vel at have to par hjemmebukser? Jeg forsøgte lige at style dem hurtigt, for hvis de skal ud i offentligheden, så skal det som minimum være med et bælte og noget med hæle. Der skal dog mere styling til, før jeg har lyst til at bruge andre steder end hjemme, for lige nu er jeg ikke overbevist.

4 kommentarer:

 1. Jeg synes sgu det der ser ganske godt ud :) 30 kr er da lige til at overkomme!

  SvarSlet
 2. Jeg synes det er et superfedt look og helt rigtigt stylet... Det kan du rolig bevæge dig ud i!! :)

  SvarSlet
 3. Jeg synes de er fede!
  Du har ret i at hæle kan gøre underværker (;
  //Emma
  Emmoemmo.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Tak skal I have alle tre, jeg er lidt mere positivt stemt for det nu.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.