fredag den 16. april 2010

Kedelig fredag

Ja, jeg missede selvfølgelig the Outnets £1 udsalg, da jeg var på arbejde. Heldigvis lover de, at der kommer flere sjove ting, og jeg tror på dem. Jeg var jo selv så heldig at vinde en Marc Jacobs taske for noget tid siden, som jeg egentlig er rigtig glad for, jeg har bare stadig ikke fået impræneret den endnu, så jeg er lidt øm over for den. Nogen der har et tip? Den er både i alm. læder og ruskind. Ellers har resten af fredagen også været lidt sløv, pandehulebetændelsen har meldt sin ankomst igen, så jeg er sååå tung i hovedet, så nu står den på kamille dampbad, ah!

Billede fra theoutnet.com

2 kommentarer:

  1. det var altså også et helvede. siden var nede det meste af tiden og når man så kom derind var alle de pæne ting væk og de få pæne ting der var tilbage kunne man ikke komme ind på?! :(

    SvarSlet
  2. Anna: ja jeg har læst om det på de forskellige blogge, det var godt nok surt, men sikkert også hvad man kunne forvente. Vi må håbe der kommer andre gode ting :)

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.