fredag den 23. april 2010

Lidt mere fødselsdag...

Da jeg kom hjem til mine forældre var der gavebord og lækker aftensmad. Af mine forældre fik jeg Silvia jeansne i midblue fra Gina Tricot, lækre Summerbird flødeboller og en fin buksedragt fra H&M trend som min mor havde valgt, da den var næsten magen til Zebraen. Jeg har også kigget på den i H&M en del gange, men jeg har ikke helt været parat til at give 300kr for den, og så er jo dejligt at få den i gave. Desværre sad den vildt mærkeligt, så den må retur, men mon ikke jeg kan finde noget andet godt i H&M? Jeg synes ellers min mor have ramt rigtig, og jeg er ikke så god at købe gave til, fordi jeg jo går så meget op i tøj og mode OG er så god til at finde det billgt selv.

Af kæresten fik jeg god musik, albummerne ligger i Århus, men heldigvis også på computeren, så jeg kan høre dem nu. Ligesom med tøj og mode, er jeg også meget prisbevidst, når det gælder musik og jeg nægter simpelthen at give 150kr for et album, specielt når jeg kunne få tre andre gode til samme pris, hvilket jeg så gør. Derfor  havde jeg ønsket mig nogle af dem, jeg altid står og kigger på, når jeg er i TP, men aldrig får købt. Så af kæresten fik jeg the Beatles' Abbey Road, helt klart mit yndlings Beatles album. Jeg fik også Lucy Loves Superbillion, det er altså noget funky shit, jeg kan stadig huske koncerten på SPOT i sommers, det var vildt. Det sidste album var Murders Stockholm syndrome, som bare har sådan nogle fine nuancer. Lækkert. Nu vil jeg bare hygge og så står den på familiefødselsdag i mogen, hvor min moster faktisk har fødselsdag, men hun holder først senere.

7 kommentarer:

 1. Årh, nogle skønne gaver... ;o)
  Et forsinket tillykke med fødselsdagen!
  Knus fra Maria.

  SvarSlet
 2. Tak Maria :) ja, det er bestemt ikke dårligt ;)

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Også et forsinket tillykke med fødselsdagen herfra! :)
  Det ser ud til at have været indbringende!
  Btw, jeg så Lucy Love på Train i fredags :)

  SvarSlet
 4. Tanja: Tak :) Var det godt? Jeg opdagede det selvfølgelig først om lørdagen, øv så kan man lære at følge med...

  - Vibeke

  SvarSlet
 5. Pinligt, pinligt: Forsinket tillykke med dagen igår :) Det lyder som en rigtig dejlig dag med gode gaver!

  SvarSlet
 6. Ja, det var en super fed koncert :) Ellers ikke noget jeg normalt hører, men hun fyrede den godt nok af. Kan kalde mig selv fan nu :) Synd, du ikke opdagede det i tide!

  SvarSlet
 7. Pernille: Tak, og det er da ikke pinligt! :)

  Tanja: spotkoncwerten gjorde det samme ved mig, hun er fantatisk live.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.