fredag den 28. maj 2010

Afbrudt

I morges kl 8.16 blev jeg afbrudt, lige mens jeg skulle til at skrive om at jeg også havde fri i dag, da telefonen ringede. Det var det sted jeg nogle gange er vikar, normalt ringer de dagen før eller omkring kl 6.30, men de havde klokket i det, og spurgte om de ikke havde ringet om bedt mig om at komme. Næ, det havde de ikke, men jeg kunne da godt, så mig ind i (som de betalte) taxa og afsted. Jeg var heldigvis oppe og have fået hygget med smoothie og Harper's, men jeg var egentlig klar til at holde tidlig weekend. På den anden side føler man sig næsten vigtig når man skynder sig ind i en taxa, som man ikke selv skal betale ;) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.