torsdag den 6. maj 2010

Delikat

I dag kom min essie neglelak. Den var ikke som forventet, men den var det, jeg manglede. Det er lidt svært at tage et billede af farven, og jeg har kun lige prøvet den på lillefingerneglen. Farven er meget transparent, som I også kan se, og så har den det der abrikos/orangepink skær samt helt fint guldglimmer, så neglen får sådan en glød  - hvis negle da kan have det. Den er perfekt som sommerhverdagslak, og så forestiller jeg mig, at den er god på tæerne, når de ikke skal have rigtig farve, jeg har jo før spurgt, om man skal have samme farve på tæerne, men der havde jeg slet ikke tænkt over, man kunne have en flot transpaerent lak på. Derudover virker lakken lækker og holdbar, men der skal jeg nok have prøvet den ordentlig for at være sikker. Jeg skal nok se om jeg ikke kan få taget et ordentlig billede.


3 kommentarer:

 1. Den ser godt nok rigtig sommer-lækker ud.

  SvarSlet
 2. Den ser rigtig fin ud, meget naturlig men stadig lækker!
  Hvad hedder farven/hvor meget måtte du slippe for den? :)

  SvarSlet
 3. Anonym: Hov jeg havde vist glemt at linke, det hele står her :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.