mandag den 3. maj 2010

Discount-sommerferie: Prag

Ja, kæresten og jeg besluttede altså at tage til Berlin, vi endte med at give 2350kr for fly og hotel i 7 nætter for os begge, så det kan nok ikke gøres meget billigere, og det er ihvertfald under de 3000kr, jeg gik efter. Jeg har aldrig været i Berlin, så jeg glæder mig allerede. Men I skal altså ikke snydes for nogle af de andre steder, jeg overvejde.

Prag er en virkelig smuk by med masser af historie, og så er det generelt en rimelig billig by at besøge. Hotellerne er også billige, så man kan nemt bo pænt uden det koster ret meget. Vil man selv finde fly og hotel, har http://www.norwegian.dk/ nogle fine flypriser. Ellers synes jeg også, at http://www.mrjet.dk/ har nogle gode tilbud fx fly og 5 nætter på centralt 3*hotel med morgenmad til knap 3500kr for to personer, hvis man rejser fra fredag d. 9. juli til onsdag d. 16. juli. Hotellet hedder Three  Crowns Hotel.

5 kommentarer:

 1. Glæd dig til Berlin!
  Forresten, hvor er det dejligt, at du deler rejsetips med os! Tak :D
  Hvilket hotel skal I bo på?

  SvarSlet
 2. Berlin, hvor er du heldig! Og så lyder det da som en rigtig billig løsning du fandt frem til!! :)

  SvarSlet
 3. Berlin er herlig :)
  Budapest er også et billigt rejsemål. Vi endte dog med Rom i stedet :)

  SvarSlet
 4. Uh, jeg er ofte i Berlin - sig til hvis du skal have nogle tips :D Hvor er du heldig!

  SvarSlet
 5. Nicoline: Hotellet heddder Winter's Hotel Berlin City Messe, det er ikke særlig spændende, men vi bruger sjældent tid på hotellet, så skal bare have en seng og bad og være tæt på offentlig transport. Selv tak, jeg synes det var meget smart, når nu jeg havde kigget mig lidt omkring :)

  Guapizimo: Ja, jeg synes også det var en god pris.

  Tanja: Ja, jeg har også kigget lidt på Budapset. Rom lyder altså også godt! Der vil jeg også gerne hen.

  Fuglen: Uh, både min kæreste og jeg kan rigtig godt lide byer, så mærkelige huse eller skumle gyder er meget velkomne :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.