lørdag den 8. maj 2010

Elastiksko

Ved første øjekast sagde de her sko mig ikke noget, men så kiggede jeg lige en gang til, og så syntes jeg faktisk, at det der elastik så fint ud. De er sådan lidt praktisk-fine. Nu vil jeg bare lige ønske, at Topshop laver dem i pudder eller rød eller mint eller en anden fin farve og ikke bare sort. De koster for resten £15, så der er råd til dem, hvis de kommer i en anden farve.
Billede fra topshop.com

3 kommentarer:

 1. De er virkelig superfine!! Men lidt triste i sort, når nu det (forhåbentlig) bliver sommer snart.

  SvarSlet
 2. Hehe...elastik-sko er skam ikke at kimse af! ;0)

  Følger nu din hyggelige blog, og du er selvfølgelig også velkommen til at kigge med på min - sammen med alle i andre i øvrigt! ;-)

  Er lige hoppet med på vognen, så trænger til lidt opbakning... ;-)

  SvarSlet
 3. Pernille: ja nemlig, Topshop bliver nødt til at lave dem i flere farver.

  Hverdags fashionista: velkommen til, jeg må lige kigge forbi :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.