mandag den 10. maj 2010

Endnu en god grund

Som jeg skrev i går, burde jeg nok rydde op/ud i mit klædeskab, dette gælder nok også smykker og andet tilbehør, og så kunne det jo være at jeg finder nogle fine ting, som jeg havde glemt jeg ejede. Fx fandt jeg lige dette gamle H&M armbånd, som vel er 5-6år gammelt, da jeg ledte efter noget andet (som jeg så ikke fandt...). Nå men det armbånd er da perfekt til sommer. Der sad lidt tingel tangel i det, men da det meste var faldet af, fjernede jeg lige resten.

2 kommentarer:

  1. Jeg synes faktisk tit man kan dulme shoppetrangen, ved at "shoppe" i sit eget klædeskab :P

    Efter oprydningen kan du også holde en tøjbyttedag med dine veninder, det har jeg rigtig gode erfaringer med :)

    SvarSlet
  2. Ja, det er faktisk ikke dumt. Jeg havde overvejet at give det, jeg ikke brugte, til veninderne, men det kan jo være de også har noget til mig ;)

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.