torsdag den 27. maj 2010

Fridag

I dag har jeg haft fri, og jeg har bestemt holdt fri og lavet ingenting. Det trængte jeg også til. Dagens vilde udskejelser har været en smoothie og en lille tur i botanisk have (dog ikke samtidigt, det skulle nødigt blive for hårdt).  Dagens tøj bærer også præg af afslapning med pailletharemsbukser og løs tank.

3 kommentarer:

 1. Det er et rigtig fint outfit :)

  SvarSlet
 2. Flere paliet haremsbukser! I love it!
  Hvor er disse nu fra? :-)

  hvilke sko sammensætter du dem med?

  SvarSlet
 3. Pernille: Tak :)

  Michelle: Det er de samme som som de sorte ;)Jeg købte dem sammen på udsalg for 100kr. Jeg bruger mine velourgummisko fra H&M til. Jeg skal nok huske at tage billeder af sko også :)

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.