mandag den 31. maj 2010

Gode gamle Ebay

Hvor ellers kan man købe en læderjakke til 45kr? Godt nok virker lynlåsen ikke, men det må jeg finde ud af. Billederne er fra sælgeren, og jeg er lidt spændt på at se den i virkeligheden, men til den pris skal der være meget galt, før det ikke er et godt køb. Den kan evt blive til en vest, selvom jeg kan godt lide lynlåsene på ærmerne 

Billeder fra myworld.ebay.co.uk/sidsupplies1985/

5 kommentarer:

 1. Jeg forstår altså stadig ikke hvordan ebay fungerer - også mht. hvem man kan stole på osv. hmm..

  SvarSlet
 2. Signe: jaaa :)

  Michelle: Altså jeg køber ikke mærkevarer, så jeg er ikke bange for fakes. Ellers kan du læse andre køberes vurderinger af en sælger. Og så betaler du med paypal, så hvis der sker noget kan du evt få dine penge tilbage.

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Hmm. Så det fungerer lidt ligesom trendsales?
  Synes bare siden er svær at finde rundt i og på - men har selvfølgelig desværre nogle regndage der kunne gå med at prøve at finde ud af det, nu hvor vi ikke kan nyde sommervejret, suk.

  SvarSlet
 4. Hov undskyld jeg ikke fik svaret, ja det er lidt lige som trendsales, men bedre. Du kan jo prøve dig lidt frem og evt købe noget til 10kr til at starte med.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.