tirsdag den 4. maj 2010

Har du husket?

Har du husket at sætte lys i vinduet for at fejre at Danmark blev befriet fra tyskerne for 65 år siden? Det er da værd at fejre.

7 kommentarer:

 1. Jep, jeg har også lys i vinduerne. Synes afgjort, det er en tradition, der bør fortsætte, så vi kan mindes befrielsen og ikke mindst de, der satte livet på spil under besættelsen.

  SvarSlet
 2. Jep, herhjemme er der også lys i vinduerne...! En meget smuk tradition! Da min mand var udsendt til Irak, tændte jeg hver aften lys i vinduet - for ham!

  SvarSlet
 3. Kristine: ja, og alle dem der helt uskyldigt mistede livet og blev drevet på flugt.

  Maria: Det er også en smuk idé. Jeg kan forestille mig, at det må have været hårdt.

  - Vibeke

  SvarSlet
 4. Ja, det er jo ikke just lykken... :o(
  På vej hjem fra en veninde i går aftes, så jeg da også lys i flere vinduer!

  SvarSlet
 5. Jeg så faktisk ikke så mange...

  - Vibeke

  SvarSlet
 6. jeg kender de lys:) Men det er jo også officielt i dag...

  SvarSlet
 7. Rikke: ja, er de ikke fine ;) jo men det med lysene er d. 4. maj.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.