mandag den 24. maj 2010

Min nye ven

Ja, jeg har fået en symaskine (af min mor). Det er bare sådan en til 500kr fra Kvickly, men jeg glæder mig til at tage den i brug. Jeg købte den i fredags og har ikke lige noget stof at prøve den på, men det må jeg få rettet op på i morgen. Jeg ville alligevel heller ikke være kommet i gang i dag, jeg er bare sååå langsom, har kun nået at vaske tøj, hænge det op og foldet håndklæderne sammen. Nå ja, så har jeg også spist pistacienødder(ville hellere spise mint/chokois fra Paradis) og læst Nynne. Uh ja, det er en crazy dag ;) 

4 kommentarer:

 1. Huhej, hvor du går amok derhjemme! (;
  Hvad har du tænkt dig at prøve-sy?

  SvarSlet
 2. Jeg har præcis den symaskine, og kan faktisk kun anbefale den. Har haft den i et års tid, og til trods for at den både har syet i læder, denim mm. har den ikke så meget som knækket en nål. Håber du bliver ligeså glad for din ;o)

  SvarSlet
 3. Kittie: Jeg er faktisk (stadig) ikke kommet så langt, men det skal nok være rimelig basalt, tror jeg ;)

  Cille: Det lyder godt! :) tak, det håber jeg også.

  Mormor: ja :D

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.