lørdag den 8. maj 2010

Mmm sort/hvid mønstret

Jeg tror, H&M kan læse mine tanker for tiden, de kommer ihvertfald med den ene fine ting efter den anden, jeg ønsker at eje (ja H&M, I er billige, men ikke når man skal købe hele butikken jo). Jeg er virkelig vild med sort/hvid mønster, og i de kommende uger skulle der kommer masser af den slags. Mine favoritter er helt klart kjolen på øvertste billede og samt toppen og nederdelen. Jeg gætter på, kjolen kommer til at koste 179kr, da den koster hhv 199sek og £14,99, men selv hvis den sniger sig op på 199kr, skal jeg nok have fat i den, eller det tror jeg, for der er virkelig mange ting, jeg gerne vil have... Mon ikke nederdelen kommer til at koste 129kr (eller 149) og toppen 99kr (eller 129)? Der er flere nyheder inde på hm.com under press.Billeder fra hm.com

5 kommentarer:

 1. Arghh, det kan de ikke være bekendt :P SÅ fine ting! Som du siger, så har man jo ikke råd til at købe det hele :( Er helt vild med tingene på det øverste billede.

  SvarSlet
 2. Jeg synes blazeren/jakken er helt fantastisk, men som du selv er inde på så må der jo være en grænse. Det handler om prioritering :)

  SvarSlet
 3. Lene: Ja, det er jo også mine favoritter

  Christine: Lige præcis, jeg må vist lave en lille liste ;)

  - Vibeke

  SvarSlet
 4. Mønstrene er så fede! Den nude nederdel er virkelig også flot.

  SvarSlet
 5. Anna: Ja, nederdelen kom også lige med, fordi den var så fin :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.