lørdag den 22. maj 2010

Røde fødder

Jeg ved ikke, hvad der sker for tiden, jeg køber sort/hvide kjoler i et væk, og imens er jeg helt vild, hver gang jeg ser en klar farve. Da jeg så de fine røde kilehælssandaler fra Topshop (nederst til højre), fik jeg lyst til at købe dem med det samme. Det gjorde jeg dog ikke, men jeg tror, jeg skal et smut i Føtex næste uge og kigge på dem øvest i midten, som jeg så i reklameavisen og som koster 49,95kr. De er fine, flade og billige. De andre tre vil jeg også gerne have fat i.

Billeder fra shop.hm.com - foetex.dk - missselfridge.com - asos.com - topshop.com

Øverst fra venstre: H&M 179kr - Føtex 49,95kr - Miss Selfridge £35 - Asos £29,50 - Topshop £68

5 kommentarer:

 1. Jeg har normalt ikke været vild med modeller der ligner dem du har her, fra Topshop, men hold da skisme hvor er de bare fede!

  De andre er også rigtig fine, kan godt lide tanken om røde sko - men hvordan man matcher det er mig et mysterie, hvad gør du?

  Ville gerne selv gå i sort/hvidt og så matche det med farver men har aldrig formået et få det til at lykkes, måske du kunne hjælpe ;-)

  SvarSlet
 2. Uh.. Jeg leder forsat efter de perfekte røde sko i den rigtige røde farve, fandt et par sidste vinter men måtte opgive at gå med dem, da de spiste huden på mine tæer.
  Meen med besværlige fødder er jeg forsat på jagt.

  SvarSlet
 3. De først fra H&M er ekstrem så i størrelsen.
  Jeg skulle helt op i en 41 for at få dem på min fod og er normalt 38-39

  SvarSlet
 4. De røde fra Føtex er da egentlig ret søde. Og selvom sko fra Føtex ikke holder hele livet, så er 49,95 da heller ikke ret meget at smide efter dem.

  SvarSlet
 5. Michelle: Altså deminshorts og en hvid t-shirt ville jo være fantastiske til røde sko. Hvis jeg var vild ville mikse dem med en mintgrøn kjole. Mht til sort/hvid så jeg ret vild med det etniske og tribal inspirerede.

  Scient: Øv med skoene, jeg kender godt det med at leder efter det perfekte.

  Samano: Tak for anmeldelse!

  Kittie: I forhold til prisen har mine føtex sko generelt holdt sig fint.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.