søndag den 23. maj 2010

Solnedgang

Ja, det er ret banalt, men der er bare så mange smukke solnedgange set fra mit vindue. Kæresten tog nogle fine nogle med det fine kamera, dem kommer der måske også nogle af. Og kan blive træt af smukke solnedgange? Jeg kan ikke, og så er de gratis! (bare rolig jeg har ikke tænkt mig at spamme med solnedgange, men en gang i mellem er det svært at lade være)

2 kommentarer:

  1. Solnedgange er smukke!
    Det er et fantastisk syn at se hvordan himlen toner ud i flere rødlige og blå nuancer og langsomt men sikkert bliver mere og mere mørkeblå/sort.

    SvarSlet
  2. Lige præcis :)

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.