søndag den 23. maj 2010

Vingeringen

I går fik jeg endelig min vingering fra Ebay. Den har godt nok været længe undervejs, men der var jo også lige den store askesky midt i det hele, så jeg har været ret afslappet mht til ventetiden. Jeg synes, den er rigtig fin, og så elsker jeg, at man kan bestemme størrelsen, da jeg egentlig ikke så godt kan lide at have ringe på, så jeg foretrækker dem lidt for løse. Jeg tror, jeg kommer til at bruge den mest på lillefingeren, så kommer vingerne heller ikke i vejen.  Link til sælgeren finder du i dette indlæg.

12 kommentarer:

 1. rigtig fin blog du har dig her(: - den skal jeg nok komme forbi igen .. Kig forbi min hvis du får lyst. Linebiine.blogspot.com
  // Linebiine

  ps. er vild med din ring..

  SvarSlet
 2. Den er bare super fin! :-)

  SvarSlet
 3. Min knækkede samme dag, som jeg modtog den, netop fordi man selv kunne bestemme størrelsen, så pas på med det :-( Det var surt show, da den ellers er smuk.

  SvarSlet
 4. Ja min lå knækket i pakken, så fik aldrig den mindste fornøjelse af den, øv øv øv.. :(
  Den er nemlig så fiiin :)

  SvarSlet
 5. Linebine: det må jeg se på :)

  Michelle: Det synes jeg også!

  Camilla: Hvor ærgeligt :( Jeg kan godt mærke på den at den ikke skal rykkes for meget i.

  Bex: Øv, skrev du til sælgeren? For så skal du da have en ny!

  - Vibeke

  SvarSlet
 6. Ja jeg skulle lige til at skrive om ikke den blev lidt træt i metallet... :( ellers fin

  SvarSlet
 7. Mormor: jo, den gør den nok, hvis man udivder den ofte, men hvis man bare beholder den i samme størrelse går det. Og så har den kostet 15kr ;) Men det er selvfølgelig ikke ok, hvis den går i stykker første gang, eller på vejen.

  - Vibeke

  SvarSlet
 8. Synes det er en super ide at have en engel lillefinger :)Rigtig fin ring! Glæder mig til skøn brunch snart!:)
  Solsikken

  SvarSlet
 9. Solsikken, hehe en fin lille finger-engel :) glæder mig også :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 10. Fed ring, hvor kan den købes?

  SvarSlet
 11. Pinligt så linket efter jeg havde skrevet en kommentar :)
  Var bare forblændet af billedet hihi

  SvarSlet
 12. Jeg har haft bestilt samme ring i både sølv og guld, og den var også over en måned undervejs! Og det + min dårlige tålmodighed mht. net-shopping er ikke en god kombi :D Men nu er den her langt om længe, og jeg er rigtigt for dem!

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.