torsdag den 10. juni 2010

Intet sort i dag

Slet ikke noget sort i dag? Jep, til gengæld har jeg fået ondt i halsen :(  Det er helt sikkert det der dumme regnvejr. Jeg skal også hilse fra Chilien, hun er heller ikke tilfreds med den manglende sol. Jeg har forresten prøvet at lave iskaffe i dag, det var et skud fra hoften, men det blev rimelig godt, så det skal helt sikkrt prøves igen. Det var bare lidt stærk kaffe, skummemælk, en smule sukker og en del isterninger. Mums. Der kommer helt sikkert et indlæg med billede næste gang jeg laver det (snart). 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.