onsdag den 23. juni 2010

Nogle gange går det ikke efter planen

Planen var nemlig, at kæresten og jeg tog til Kbh på fredag og i dag og i morgen skulle gå med pakke og huske det hele til de næste 5 uger, hvor vi skal være i Kbh, ved Møn og i Berlin. 

I stedet er jeg i Kbh nu. Min kærestes mormor døde desværre i nat og vi fik det at vide i eftermiddags. Hun sov heldigvis stille ind, men jeg synes godt nok det er lidt pludseligt. Det er ikke så lang tid siden min egen mormor døde, så jeg har det frisk i erindringen, hvor forfærdelig langt væk jeg følte mig. Af samme grund (og fordi det hele passede) brugte vi lige tre kvarter på at rydde hytten og pakke, og så tog vi afsted to dage før tid. Det blev ikke som planlagt med lister, jeg proppede bare alt, hvad jeg kunne komme i tanke om i taskerne og tog Chilien og den halve lasagne vi skulle have haft i aften under armen (mine forældre er i sommerhus, så køleskabet er tomt her i Kbh). Jeg skal heldigvis lige et smut til Århus i næste uge, hvor jeg kan tage evt glemte ting med tilbage (og så hente min pakke fra Nue Notes som skulle komme i morgen) 

Nu vil jeg droppe Sankt Hans og bare stene tv og spise lidt lasagne.  Jeg håber I har en hyggelig aften.

5 kommentarer:

 1. Åh Vibeke, sikke en skodstart på ferien. Det gør mig ondt. Håber den bliver bedre hen af vejen. Og at du huskede det hele ;-)

  Mvh og god ferie - trods alt
  Mette

  SvarSlet
 2. Ja, der var ikke lige den bedste start, men jeg er glad for, vi kunne komme afsted så hurtigt (og jeg skal da i det mindst ikke tænke mere på at pakke ). Tak skal du have, i lige måde - jeg håber, du får det pakkket det hele :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Mistede også min farfar for lidt over en måned siden... Jeg kender til smerten og savnet, det er utrolig hårdt at gå igennem.
  Tænker på jer.

  Rikke

  SvarSlet
 4. Ja sikke noget... Håber der er lidt humør når vi ses imorgen :S
  -Rikke

  SvarSlet
 5. Rikke: Det gør mig ondt. Tak skal du have.

  Mormor: Der er masser humør, når jeg skal se jer.

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.