tirsdag den 29. juni 2010

Solskin, jordbær og sushi

Åh, jeg savner at blogge, og bare ligge og se tv og stene og bare bo ét sted (i stedet for tre), men jeg har godt nok haft travlt - både på den gode måde, triste måde og på den stressende måde. I dag har det været på den gode måde, jeg har nemlig været ude med min veninde Mormor, vi fik både hygget på cafe, kigget i butikker, spist søde lækre danske jordbær og suhsi nede ved søerne. Det var rigtig hyggeligt, jeg bliver altid så mæt af sushi. Til sidst slentrede vi hjem og købte lige lidt flere jordbær på vejen ;) I morgen smutter jeg lige tilbage til Århus et par dage.

3 kommentarer:

 1. Lækre sommerlige billeder :) Du ser rigtig fin ud i kjolen!

  SvarSlet
 2. det lyder som en dejlig dag.

  SvarSlet
 3. Pernille: Tak :)

  Nora: Det var det også!

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.