mandag den 12. juli 2010

Den nødvendige, den forkerte og favoritten

I lørdags trodsede jeg varmen og var et smut inde i byen, her fik jeg købt en løs hvid skjorte i H&M sat ned til 50kr (den var der så også til 150kr og 100kr, de har ikke helt styr på det...). Den er helt klart en nødvendighed, da jeg har meget lys hud og bliver så hurtigt skoldet. Så er det har lige at have noget let at have over skulderne og ryggen. Den fine kjole har jeg kigget på før, og nu var den sat ned til 100kr, så jeg skulle jeg selvfølgelig prøve. Den skuffede dog, da den sad helt forkert på mig. Jeg synes nu stadig, den er rigtig fin, og jeg kan sagtens se den til efteråret med en tyk cardigan over.

Tilgengæld fik jeg også købt, hvad der må være dette års udsalgsfarvorit indtil nu. Det er en militærgrøn nederdel med masser af små rynker. Den sidder rigtig fint, og også dén tror jeg vil blive god til efteråret. Den kostede kun 30kr, så det var da også til at overleve.

I dag har jeg hygget med Pernille, og om lidt kommer min kæreste og henter mig, så skal vil ud til hans forældre og grille (jeg elsker at grille! Eller ihvertfald at spise mad fra grillen). Kan I ha' det varmt!4 kommentarer:

 1. Sikke nogle fine og yderst budgetvenlige køb :)

  SvarSlet
 2. Jaa, kjolen er ikke helt hvad man tror den er, når man får den på. Har dog også selv været nede og nupse den idag og påtænker da også at beholde den. Dog noooooget gennemsigtig synes jeg.

  SvarSlet
 3. Fine køb :-) jeg er specielt lidt smålun på din hvide skjorte - jeg vil også ha'! ;-)

  SvarSlet
 4. Anna: Ja, det kunne pengepungen godt tåle ;)

  Jeanne: ja, det er lidt ærgeligt, for den er så fin!

  Michelle: der var masser af dem ;)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.