tirsdag den 27. juli 2010

Lederhosen og andet godt.

Ja, det blev jo ikke til så meget shopping. Der var nogle fine butikker også genbrug, men jeg synes egentlig, det var ret dyrt, især i forhold til priserne på mad. De genbrug, jeg nåede at støde på, var også noget dyre, og jeg gider altså ikke betale mange penge for brugt tøj - lige meget hvor meget vintage. det så er. Alligevel er jeg måske lidt ærgerlig over, at tre ud af mine i alt fire køb er fra H&M... På den anden side er jeg glad for dem, så det går jo nok.

Kjolen koster 19,95€ (ca 150kr), og er jo bare en ideel prikket kjole. Bukserne er fake læder (lederhosen, hehe) og har fine lapper på knæene og så var de sat ned til 9€ (67kr). Mit sidste H&M-køb er leoskoene, som jeg også skrev om inden jeg tog afsted. Der var masser af dem i Berlin, så jeg tænkte, at der også var nok i Kbh, men jeg hapsede dem lige for en sikkerheds skyld, og til 9,95€ (75kr) var det ikke så svært.  

Mit fjerde køb er i den grad turistet, og det blev også købt en en souvenirshop ved Brandenburger Tor, men jeg synes bare, det var så fint og så kostede det 3,95€ (30kr), så det blev jeg nødt til. Det er altså cool, synes jeg ;)
3 kommentarer:

 1. De leo sko er altså også bare virkelig flotte!
  Og også lækre fake-læder bukser! Er jeg selv på jagt efter.
  Og hvis man endelig skal være turist, så skal man da være det helt igennem, så synes sådan et net er max i orden, og så er det jo brugbart ;) ikke en eller anden figur der står og fylder.

  SvarSlet
 2. Jeg er bare så vild med den kjole! Den er vildt sød (-:

  SvarSlet
 3. Michelle: Ja, nettet blev allerede brugt, da jeg skulle købe mad ind på vej hjem fra lufthavnen, så det kan man da kalde brugbart ;)

  Frk. Emma: Åh ja, den er!

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.