mandag den 30. august 2010

Dagens - en smule fjollet

I dag har jeg min fine prikkede kjole fra H&M  (også H&M) på. Ih, vi skal nok blive gode venner, ligesom min dejlige denimjakke der nu køre på andet år og mine elskede laksko fra Føtex, der nu har to år på bagen. Nok nogle af de bedste 30kr, jeg nogensinde har givet ud. Desværre kan jeg godt se, at de begynder at være lidt brugte, men de har nu holdt meget godt, og jeg regner med, de holder efteråret ud. Har jeg forresten nævnt, hvor meget jeg hader at stille op til foto offentlige steder? Jeg føler mig bare så narcisistisk og fjollet -  nogle gange egner jeg mig ikke så meget til at være blogger.

3 kommentarer:

 1. Jeg synes altså at det er et rigtig fint billede og et vildt lækkert outfit :)

  SvarSlet
 2. Fint outfit :D
  Og forstår hvad du mener - heller ikke altid jeg synes det er super rart ;)

  Michelle :)

  SvarSlet
 3. Belinda: tak, men jeg står jo bare ;)

  Michelle: Jeg kan seriøst blive rød i hovedet, hvis der er andre mennesker, men jeg er også lidt genert ;)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.