torsdag den 5. august 2010

En pakke med H&M-godter

Så fik jeg lige lidt tid til at blogge igen, ihvertfald indtil i morgen... I dag kunne jeg hente en pakke fra H&M som indeholdte nedenstående - skoene to gange, da der også skulle være et par til min storesøster. Kjolen er rigtig fin, og koster kun 39,95kr på nettet (mod 49,95kr i butikkerne), men med rabatkode (8747) kom den ned på 30kr. Cardiganen er jeg helt vild med, og så fik jeg den endda kampagnepris, hvilket vil sige 39,95kr. Den vil jeg helt sikkert anbefale. Toppen er en af de gennemsigtege og stod i 19,95kr, jeg har lidt en plan om at lege lidt med den, når jeg får tid.

Og så er der jo skoenene, hvilket var årsagen til købene fra starten. Min søster så mine leoplettede og spurgte, om man ikke kunne så dem i sort, og det kunne jeg huske,jeg havde set under udsalg til 89,50kr. Jeg er ret glad for de plettede og ville gerne have dem i sorte, og så var jeg så heldig at finde dem i både 37 og 38 en tidlig morgen. Kvalietetsmæssig ville jeg heller ikke give mere end 90kr for dem, men til den pris er de nu fine :) 

Billeder fra shop.hm.com

8 kommentarer:

 1. er de sorte stadig i butikkerne? i så fald, hvor henne fandt du dem? (:
  jeg synes ikke de har været at finde de sidste mange uger.. men det er måske bare mig, som kigger de forkerte steder på de forkerte tidspunkter, who knows? ;)

  SvarSlet
 2. Nej, det tror jeg ikke. Jeg købte dem på nettet. Du skal nok kigge derind tidligt om morgenen.

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. Hvor ville jeg gerne have fat i de sko altså :D

  SvarSlet
 4. Når du først har gået lidt i skoene så bliver de bløde og rare at gå i :)

  SvarSlet
 5. Hvor har du fået fat i skoene, jeg troede de var komplet udsolgt? Men fine ting :)

  SvarSlet
 6. Toppene er stadig i mange butikker - de har den i Divided shoppen ovenpå i bruuns galleri - hvis du vel og mærke bor i Århus...

  SvarSlet
 7. Hvor er det nogle fede ting!

  Michelle - http://so-this-season.blogspot.com/

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.