mandag den 20. september 2010

I tankerne: Sort, prikket, råt, draperet og sjovt

Selvom både skoene og blusen er vist på bloggen før, jeg er ret facineret af begge ting. Jeg kommer helt sikkert til at eje en prikket transperent bluse i løbet af efteråret. Denne er fra H&M, jeg ved faktisk ikke om den er kommet i butikkerne endu, har faktisk ikke været i nærheden af en ordentlig H&M i en måned, tror jeg (hvilket faktisk er lidt vild, hvis jeg selv skal sige det). Støvlerne er cool og rå og fra Asos, de er en f dens slags ting, der kommer på min udsalgsliste, altså ting jeg gerne vil have, men ikke betale for. Nederdelen er fra Topshop, jeg kunne godt tænke mig en sort nederdel, det har jeg ikke rigtig, og så kan jeg godt lide at den er lidt draperet. Armbåndet er bare sjovt, og en rar måde at bryde alt det sorte, (som jeg elsker).   

Billeder fra hm.com - asos.com - topshop.com

5 kommentarer:

 1. shoeshibar har nogle støvler der ligner, til 350 kr (: nu ved jeg ikke hvad dem her koster, synes bare lige du skulle vide det.

  SvarSlet
 2. Tak for info, men er de ikke i kunstlæder? De her koster vist £55, men er i læder. At jeg så slet ikke mangler sådan nogle, eller på nogen måde burde købe dem, lige med hvilke det var, er jo en anden sag ;)

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. jo, de er i kunstlæder, hvilket er det der afholder mig fra at fantasere mere om dem :D det er bare langt fra alle der er så nazi med den slags som jeg (:

  SvarSlet
 4. Jeg er egentlig ikke så nazi, jeg synes bare det er lidt dyrt for kunstlæder ;)

  - Vibeke

  SvarSlet
 5. - også det (; mine fødder kan bare ikke med det :b

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.