fredag den 10. september 2010

Om lidt: Harper's og lak

Om lidt, når jeg lige har taget lidt opvask (øv), vil jeg kigge i mit nye Harper's Bazaar med smukke Jennifer Aniston på forsiden og lægge mørkelilla neglelak (yay). Jeg glæder mig til at kigge på alle de smukke billeder af Jennifer, som jeg har set lidt på nettet. Harper's er også en ordentlig krabat denne gang, sikkert fyldt med reklamer, men det overlever jeg til 12,50kr pr magasin.

Senere tager jeg toget til Kbh, for at tage til Marienlyst til hyggeligt familiehalløj lørdag og søndag. Jep jeg kommer godt rundt i DK. Jeg regner med at tage det mobile bredbånd med, så I slipper ikke for mig. Til gengæld forudser jeg, at "dagens" nok bliver lidt mere interimistisk, når nu kæresten ikke lige kan tage det med spejlreflekskameraet.

5 kommentarer:

 1. Lyder da som en hyggelig weekend :D

  :)
  http://so-this-season.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Det lyder bestemt ikke værst! :)

  michellesmodeslam.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Hej tøser, ja det er en god weekend, jeg håber jeres også bliver god :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 4. Hej, hvor køber du Harper´s til 12,50 henne.?
  Vil så gerne selv kigge lidt på de billeder, hun er jo en fantastisk smuk kvinde.!
  -Marie

  SvarSlet
 5. Marie: det er fordi jeg har et årsabonnement til 150kr, så det er nok lidt for sent ift dette magasin. Men jeg har set billederne her

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.