lørdag den 25. september 2010

På højkant

Nu er jeg vist ved at være rask, det var også på tide! Det betyder også at jeg er helt vildt bagud med alle de ting, jeg burde have nået. Jeg gad egentlig også en rigtig osetur nede i byen, men der er bare lige tusind ting der skal ordnes først, så det bliver en anden dag. Til gengæld har jeg luret lidt på nettet og denne cardigan fra H&M er kommet på min "måske-liste", jeg kan ikke helt finde ud af det med perlerne. Jeg synes, det ser ret fedt ud, på den anden side så synes jeg også det er lidt firser på den dårlige måde (er der egentlig andre måder når det gælder firserne?). Den er ihvertfald at finde nedsat til 124,50kr i webshoppen lige nu.

Billeder fra shop.hm.com

2 kommentarer:

  1. Jeg synes ikke du skal købe den, tror du bliver træt af den, så hellere brug epengene på noget andet. Man behøver ikke købe tingene fordi de er billige ;) (det har jeg selv gjort lidt for mange gange!!)

    SvarSlet
  2. Hehe, jeg tror, du har ret i, at jeg bliver træt har den med tiden, men det var nu ikke fordi den var sat ned, at jeg overvejede den. Men ja, der er masser af andre ting jeg kunne bruge pengene på.

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.