mandag den 6. september 2010

Sorte skønne nyheder

Jeg bliver aldrig træt af sort, og jeg bliver nok heller ikke træt af H&M lige foreløbig, ihvertfald kunne jeg godt tænke mig disse nyheder, der kommer i butikkerne mellem 36 og 41. Jeg er mest på velournederdelen, som jeg gætter på kommer til at koste 249kr. Skjorten, tror jeg, kommer til at koste 299kr og kjolen 399kr. De er lidt i den dyrere end af H&M, synes jeg. Jeg gad godt, at skjorten havde været lidt billigere, for jeg ved, jeg hellere vil have en kjole for de penge, men de ser nu lækre ud alle tingene.

Billeder fra hm.com

5 kommentarer:

 1. Flotte flotte ting :D

  :)
  http://so-this-season.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Kjolen er super fin! Det kunne sagtens ske at den må hjem til mig og bo :) Hvilken "afdeling" af H&M er det fra?

  SvarSlet
 3. Michelle: Nemlig :)

  Pernille: Jeg ved det desværre ikke, til den pris, kunne jeg dog godt forestille mig, det var trend. Jeg skal nok skrive, hvis jeg ser den.

  - Vibeke

  SvarSlet
 4. åh den kjole kunne jeg godt lige dyrke :)

  SvarSlet
 5. Betina: Det kan jeg rigtig godt forestille mig :)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.