torsdag den 9. september 2010

Wtf / Forfulgt af udsalg del 2

Ja, historien om jakken er åbenbart ikke helt slut. Jeg var nemlig inde og lure på asos, og så ser jeg min jakke men nu med en anden pris, lige præcis £10 dyrere end da jeg købte den. Jeg syntes også, jakken var sat meget ned i forhold til mange af de andre ting, så jeg går ud fra, at de £48 var en fejl, men det er da alligevel lidt surt, at de så sætter prisen op igen. Jeg blev lige nødt til at tjekke min netbank (forresten hvor er NemID nederen) for at være sikker på, at de ikke havde krævet £58, men det var kun trukket for £48. Ellers havde de også fået med mig at bestille.

2 kommentarer:

  1. Har før oplevet inde på Asos at du har haft to af samme ting, men til to FORSKELLIGE priser... mystisk :)

    poremily.blogspot.com

    SvarSlet
  2. Det er noget spøjst noget, jeg er ikke lige oplevet det hos asos før, men der sker jo fejl en gang i mellem.

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.