torsdag den 21. oktober 2010

2 x haps

Jeg fik lige hoppet på det dér Topshop udsalg i morges og endte med to par sko. De er rimelig forskellige, og jeg for nok brugt de flade par mere end kilehælene, men  har bare luret ruskinds/chiffon kilehælene i lang tid, og så kom de altså også med (inkl studierabat). Så må jeg finde mig nogle lejligheder, hvor de kan komme i brug. Og så er det vist slut med shopping og sko især (ihvertfald  indtil jeg skal til Berlin om en måned, men det er der jo sparet op til).  Jeg læste mig desværre til, der har været problemer med udsalget, hvor er det bare typisk.
Billede fra topshop.com

5 kommentarer:

 1. Der var rigtig mange problemer med Topshops udsalg. I hvert fald for mig. Endte dog med en asymmetrisk basiskjole og to par ballerinaer efter maaange forsøg :)

  /Maria

  SvarSlet
 2. Årh øv, det er så irriterende sådan noget, for tingene er ofte hurtigt væk. Mon Topshop nogensinde for styr på deres udsalg ? Jeg oplevede slet ikke noget, men var også rimelig tidlig ude. Jeg glæder mig til at se sagerne.

  - Vibeke

  SvarSlet
 3. jeg elsker farven på de lyserøde :)

  SvarSlet
 4. Fede ting :) Jeg havde kæmpe mange problemer, jeg prøvede at bestille fra jeg modtog mailen til klokken tolv, men da jeg så prøvede igen senere ved 18tiden gik det igennem :))) Og alle mine ting var stadig på lager! Det har jeg godt nok ikke prøvet før..

  /June
  pixeleret.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Nora: ja, det gjorde jeg også, men dem må jeg så desværre undvære :(

  June: Lækkert at du fik alle dine ting, jeg var så ikke så heldig alligevel...

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.