mandag den 11. oktober 2010

Med læderlap!

Jep, her er det foreløbige resultat af min overspringshandling. Jeg har syet en læderlap på albuen, indtil videre har jeg kun syet den ene lap på, men der skal selvfølgelig også en på den anden. Lapperne har jeg klippet ud af en rest læder, jeg havde. Jeg overvejer også detaljer på skuldrene, noget stjerne pynt eller en lomme på maven (andre gode ideer?). Trøjen er forresten super blød og fra H&Ms herreafdeling til 79,95kr

8 kommentarer:

 1. Ih, sikke en pæn (og billig) trøje! Er det strik eller jersey, Vibeke?

  Mvh
  Mette

  SvarSlet
 2. Den er ret cool den trøje der ;-)

  SvarSlet
 3. den blev lige lidt ekstra dejlig den trøje :)

  SvarSlet
 4. Jeg har selv overvejet det samme - er det nemt nok, at få lapperne placeret rigtigt?

  SvarSlet
 5. Mette: Det er bare alm sweatshirt stof (der er blødt på indersiden). Du kan se den på nettet under herre, overdele, vis alle. Og ja, den er fin og billig :)

  K: Tak :)

  Nora:ja, den gjorde nemlig ;)

  Tina: Jeg tog bare trøjen på, bøjede armene og tegnede et mærke på albuens spids, og så satte jeg lappen fast med nåle så midten var på mærket (da jeg havde taget trøjen af igen)

  - Vibeke

  SvarSlet
 6. Det ser super nice ud med de lapper! Men synes det ville være synd at begynde at overdynge den med dem... Efter min mening burde du holde den simpel og nøjes med albuerne :)
  Dejlig blog i øvrigt!

  /Christina

  SvarSlet
 7. Christina: Tak, det er jeg også kommet frem til, (så er den jo også færdig ;) )

  - Vibeke

  SvarSlet
 8. Syede du lappen på i hånden eller på maskine? Det ser virkelig fint ud :)

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.