søndag den 24. oktober 2010

Øv...

Nå, så kommer man lige hjem fra sommerhus til en mail fra Topshop, om at der var en fejl, og de fantastiske kilehæle alligevel var udsolg. Øv, jeg havde glædet mig til dem, på den anden side, så var jeg ret i tvivl, om jeg nogensinde ville få dem brugt, så det måske til det bedste. Så er der flere penge at shoppe for i Berlin ;) Den er nu irriterende, når man har fået bekræftelsesmailien, og regner med det kommer.

Billede fra topshop.com

2 kommentarer:

  1. Ja det er da lidt irriterende, når først man HAR bestilt. De ser ellers bare så smukke ud, øv bøv! :-) men så håber vi du finder en maaaasse i Berlin. ;-)

    Michellesmodeslam.blogspot.com

    SvarSlet
  2. Michelle: ja, jeg tager hævn i Berlin ;)

    - Vibeke

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.