fredag den 26. november 2010

Berlinkøb

Det ikke det vildt meget shopping i Berlin, der var ellers butikker nok. Til gengæld er jeg super glad for mine køb, som endte med at være en noget mørke pink lipgloss, et tysk vogue og så de to rigtige køb: en af de berygtede børne cardis fra H&M, og et par rigtig fine ballerinaer fra Zara. Nogle ville måske mene, at jeg har ballerinaerne i forvejen, men der tager de fejl. Der er nemlig stor forskel på sortte ballerinaer i glat skind og så disse i måskeblåt ruskind. Ihvertfald for mig og så er de rigtig rare at have på. Jeg havde godt nok forestillet mig at jeg skulle købe noget i vilde farver, men som det ofte er med shopping så endte jeg med det helt modsatte.

5 kommentarer:

 1. Elsker de ballerinaer, de er bare så søde!

  SvarSlet
 2. nej hvor er de ballerinaer flotte! Må jeg ha lov at spørge hvor meget sådan et par koster?

  SvarSlet
 3. Rigtig flotte ballerinaer :-) Dem kan man altså aldrig få for mange af.

  SvarSlet
 4. Årh de er fine de ballerinaer! Selvom jeg har de sorte fra Topshop, kunne jeg også godt finde på at købe det par du viser fra Zara!

  SvarSlet
 5. Ah jeg vidste I ville forstå det :) tak!

  Chabis: jeg gav 40€ så ca 300kr, hvilket jo ikke er galt.

  Guapizimo: Det er er godt at vide, at jeg ikke er på afveje ;)

  - Vibeke

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.