lørdag den 27. november 2010

Fødselsdagsdetaljer


Ja, altså det er ikke mig, der har fødselsdag, men min kæreste havde det i tirsdags (han blev gammel, hæhæ), så om lidt vil jeg slæbe mine forældre fra nørrebro og ud til forstæderne, så vi kan fejre ham. Men inden kan I lige få dagens detaljer, jeg er ret vild med kombinationen af short/hvis/rød og sølv. Det er egentlig nok min yndlingskombi. Rød og hvid er ihvertfald også fødselsdagsfarver. Neglelakken er fra Depend, jeg pjejer ikke at købe lak derfra (synes det er dyrt) men nu var den med i et Costume (som jeg også synes er for dyrt) jeg købte i søndags til min togtur. Jeg bliver altså lige skuffet, hver gang jeg betaler 50kr for et dansk magasin  - også selvom der er neglelak med.

Billede nedenunder er fra i tirsdags, hvor jeg lavede lagkage til min kæreste. Det lyserøde er hindbærflødeskum .Det brune er skildpaddecreme og smagte super! Det var også nemt og lave og så feder lagkage jo overhoved ikke - eller hvertfald ikke ,hvis man lige glemmer den halve liter fløde, der næsten var i hele lagkagen. Man kan så eller ikke spise så meget ad gangen, vi blev først færdig med den igår. Til skildpaddeceremen skal man bare smelte 4 kæmpeskildpadder med 1,5 dl fløde, lade det køle i køleskabet og så piske det stift tilsidst. Piece of cake kan man jo sige ;)

Det nederste på billedet er dig-out-a-dino og er faktisk super hyggeligt, man kan få dem i Tiger til en 10'er. Jeg fik en af kæresten til min første fødselsdag mens vi har kendte hinanden, så jeg blev helt nostalgisk, da jeg så den igen.  


1 kommentar:

  1. Uh skildpaddecreme lyder lækkert! Tak for tippet :-)
    Og enig i farvecombo'en.

    SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.