fredag den 12. november 2010

Flere fine sager...

Igen igen igen disker H&M med lækre sager, det er farligt for det lokker. Jeg er helt vild med den røde blondekjole, det må da være den ultimative julekjole. Den kommer i butikkerne i december og kommer nok til at koste 399kr . Blusen er smuk og feminin, sådan en kunne jeg da sagtens bruge, den kommer også til december, prisen bliver nok 199kr. Buksedragten kan gå to veje tror jeg, enten super fed og lækker eller også bliver den akavet. Jeg håber helt klart på det første. Den skulle komme her i november, og prisen er nok omkring 349kr. Den skal jeg ihvertfald kigge efter i Berlin. Halskæden og nederdelen kommer i december og kommer nok til at koste hhv 99kr og 179kr. Priserne er dog et gæt fra min side.

Billeder fra hm.com


5 kommentarer:

 1. Uhh tror jeg skal ud og have den flotte nederdel den er virkelig fed.

  Vi er blevet fast læser på din blog :-D

  Tjek vores blog på

  Rikke/ Modekolibrien.dk

  SvarSlet
 2. Hvor har du fundet tingene? :) Kan ikke se dem på hjemmesiden...

  SvarSlet
 3. Rikke: tak, det må jeg lige gøre :)

  Samano: ja, det må gerne komme hjem til mig ;)

  Lene: de er fundet på hm.com under press :)

  - Vibeke

  SvarSlet
 4. Så lækkert. Glæder mig altid til at H&M får nyt tøj!

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.