torsdag den 18. november 2010

Gratis levering hos Asos + rabatkode

Ja, som overskriften siger, så er der gratis levering hos Asos. Det er kun midliertidigt og der står ikke hvor lang tid, men mon ikke det holder til mere end i morgen? Du behøver ingen kode, og der er ingen nedre grænse for køb. Ikke dumt, ikke dumt, desuden har de 20% rabat på festtøj og tilbehør for tiden.

EDIT: Ja, jeg  faldt lige over rabatkoden DELAYED15101 der giver 10%, det er dog ikke sikkert den virker for alle, men det er da et forsøg værd. (jeg kunne godt bruge den). Og  ASOSFHM giver stadig 20% på ting til fyrene.

Billede fra asos.com

1 kommentar:

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.