fredag den 19. november 2010

På tøsetur

Lige nu sidder jeg sidder og spiser med tre tøser, og lidt senere hopper vi om bord på et fly til Berlin. Min weekend kommer nemlig til at bestå af Berlin, shopping, lidt sightseeing, sushi og drinks. Nøj, hvor har jeg glædet mig. Det bliver for vildt. Jeg har lavet et par indlæg til jer inkl dette, og når jeg kommer hjem igen, har jeg tænkt mig at lave en tøseturs guide i bedste Discountliv stil :) Jeg håber, I får en lige så fantastisk weekend som jeg har tænkt mig.

7 kommentarer:

 1. Rigtig god tur Vibeke :-) Den vil jeg glæde mig til at læse, for det lyder som en super guide :-)

  SvarSlet
 2. Ha' en skøn tur :) Berlin er en fabelagtig by, jeg håber ikke vejret er for slemt ved jer!

  SvarSlet
 3. Uh, spændende. Rigtig god tur :) Jeg vil også rigtig gerne til Berlin en gang.

  SvarSlet
 4. Hvor lyder det bare fedt! Ha´ en skøøøøn tur!
  /Maria.
  http://hittehonesverden.blogspot.com/

  SvarSlet
 5. Uhh den glæder jeg mig til at læse, jeg kender jo stadig ikke SÅ meget til min nye by :)
  - Linette

  SvarSlet

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.