tirsdag den 7. december 2010

Bag låge nr. 7

Så er julekalenderen i gang igen og bag låge nr. 7 kan man finde...

Den Gamle By i Århus! Jeg har aldrig været der i julen, kun set det ude fra, men det ser hyggeligt ud og nogle dage dufter næsten hele Botanisk have, der ligger op til, af jul. Derudover er der gratis adgang for all børn under 18år, samt pensionister, efterlønnere og førtidspensionister bosat i Århus kommune. Men nok mest relevant, så er der gratis adgang for studerende hver mandag til torsdag mellem kl 16 og kl. 18. Masser af julehygge til ingen penge. Jeg regner med, at jeg skal forbi i morgen eller i overmorgen sammen med kæresten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

BILLEDER/PICTURES

Medmindre andet er angivet tilhører billederne på denne blog mig. Billeder jeg ikke selv har taget bliver krediteret i relevante indlæg. Har jeg lånt et billede fra dig, som du ikke vil have jeg bruger, så send en mail. Hvis du låner billeder fra denne blog, så vær venlig at krediter

Unless else is stated the pictures belong to me. The pictures that do not belong to me will be credited in the relevant post . If you do not want me to use a picture that belongs to you, please send a email. If you borrow pictures from this blog, please credit.